Oblikovanje telesa

Sestavimo vam individualen paket, glede na vaše želje in potrebe, za posamezne dele telesa. Uporaba naprav slovenskega proizvajalca Iskra Medical.
Po želji poskrbimo tudi za vašo prehrano.

 
limfna.jpg

STROJNA LIMFNA DRENAŽA

Limfna drenaža pospeši proces izločanja toksinov iz telesa. Nemoteno delovanje limfnega sistema je pomembno za pravilno delovanje organizma. Zelo učinkovit tretma za odpravo celulita in dobra preventiva oteklih nog in krčnih žil. Njena učinkovitost se je pokazala tudi pri razstrupljanju telesa.

 
cryo fb.jpg

KRIOLIPOLIZA

Je postopek, s katerim dosežemo, da na izbranem področju obdelave maščobne celice zamrznejo, razpadejo in se preko limfnega sistema izločijo iz telesa. Primerna je za vse, ki ne morejo odpraviti tega z vadbo ali zdravo prehrano.

 
TELO KAVITACIJA.jpg

KAVITACIJA

Gre za neinvazivno odstranjevanje trdovratnih maščobnih oblog. Nastane pod vplivom nizkofrekvenčnega ultrazvočnega valovanja, to povzroči, da se maščobne celice v podkožju razbijejo, ker njihove membrane niso odporne na nastale vibracije.

 
TELO RF.jpg

RADIOFREKVENCA

S toploto, ki jo dosežemo povzročimo  vazodiletacijo, pospeši se metabolizem, poveča mišični tonus, razteza tkivo ter aktivira fibroblaste in tvorbo novega kolagena. Kožo pomladi, zato jo imenujemo tudi nekirurški lifting.

 
TELO VAKUUM.jpg

VAKUUM

Izboljša prepustnost kapilar, popravi se struktura kolagenskih in elastičnih vlaken, hkrati pa se izboljša tonus mišic. Koža pride bolj gladka, bolj čvrsta in napeta. Izboljša se videz pomarančne kože.

 
37971141_1757580321028755_6893012529681793024_n.jpg

MADEROTERAPIJA

Uporablja se jo za odpravljanje bolečin, sprostitev, oblikovanje telesa in tonificiranje kože.  Za izvajanje maderoterapije se uporabljajo leseni pripomočki različnih oblik, ki so izdelani, tako da ustrezajo človeški anatomiji.