Sproščanje

 
 
BOWEN SPLETNA.jpg

BOWNOVA TERAPIJA

Gre za nežno manualno tehniko, pri kateri z nežnim raztezanjem vezivnega tkiva v telo vnašamo dražljaje. Le-ti povzročijo samoregulacijo telesa, tako se prične vzpostavljati ravnovesje na mišičnem, nevrološkem, hormonalnem, limfnem in energetskem sistemu.

 
JCL SPLETNA.jpg

JAPONSKI COSMO LIFTING

Je naravna pomlajevalna metoda ter ob enem antistresna terapija, kjer gre za ročno stimulacijo mišic ter akupresurnih točk na obrazu. Pri masaži uporabljamo hladno stiskano šipkovo olje.

 
BIO SPLETNA.jpg

BIOTERAPIJA

Gre za polaganje rok na mesto, kjer je težava, s tem vplivamo na imunski sistem organizma in njegove samoozdravitvene sposobnosti. Temelji na delovanju bioenergije na um in telo, ki ima ugodne in pozitivne učinke na zdravje in vse bolezni. 

 
ANTISTRESNA SPLETNA.jpg

ENERGETSKA ANTISTRESNA TERAPIJA

Z metodo sprožimo ponoven pretok energije skozi telo in čakre, katere so pomembne ter zadolžene za pravilno delovanje celotnega organizma. Ko smo pod stresom se s časoma zmanjšuje pretok energije skozi telo, zato dolgotrajen stres povzroči blokado čaker, kar sčasoma privede do zdravstvenih težav.

 

PROTIBOLEČINSKA MASAŽA

Individualno oblikovana protibolečinska terapija, ki je sestavljena iz masaže, terapije z elektrostimulatorjem in radiofrekvence ter individualno sestavljenih razteznih in krepilnih vaj.

 
SPROŠČUJOČA MASAŽA SPLETNA.jpg

SPROŠČUJOČA MASAŽA CELEGA TELESA

Zajema masažo s poudarkom masaže vratu, hrbta, dlani, nog in stopal.